Copywriting

Goed geschreven teksten zijn essentieel binnen een content strategie en helpen je website om die gewenste top posities in Google te laten scoren.

Bij copywriting ligt de focus op het creëren van goed opgebouwde tekst die relevant is, prettig leest en aansluit op de zoekopdracht van de bezoekers. De teksten op je website moeten goed opgebouwd zijn, prettig lezen voor de bezoekers en de juiste zoekwoorden bevatten om succesvol te zijn in de zoekmachine optimalisatie.

Het schrijven van interessante teksten die prettig lezen en relevant zijn voor zoekopdrachten in zoekmachines is een expertise. Ben je geen expert hierin?  Wij helpen je graag met de copywriting van teksten voor je website.

SEO Copywriting - DigitAll Consultancy

De voordelen van het uitbesteden van SEO copywriting:

  • Professioneel geschreven teksten
  • Geschreven volgens de richtlijnen van zoekmachines
  • Interessant en relevant geschreven teksten
  • Zoekmachine vriendelijke opbouw van de tekst
  • Integratie van de juiste zoekwoorden in de tekst
  • Teksten die bijdragen aan een betere vindbaarheid van de website

Copywriting voor zoekmachine optimalisatie

De teksten op je website spelen een belangrijke rol in de positie die je website verkrijgt in een zoekmachine. Zoekmachines bepalen aan de hand van diverse factoren de zoekresultaten en bijbehorende posities.

Het is nooit de bedoeling om teksten puur voor een zoekmachine te schrijven, echter het is belangrijk om de teksten goed op te bouwen zodat een zoekmachine begrijpt waar de tekst op we website over gaat.

De professionele teksten van onze copywriters zijn geoptimaliseerd met de paginatitel, zoekwoorden en meta descriptions.

Copywriting voor de bezoekers van je website

Alle teksten op je website zijn belangrijk voor de bezoekers van de website. Wanneer de teksten op je website niet prettig lezen, niet interessant en niet relevant zijn voor bezoekers dan is de gebruikerservaring negatief.

Websites met slechte gebruikerservaringen hebben vaak te maken met hoge bouncerates (bezoekers verlaten de website zonder verdere pagina’s te bekijken).

De geschreven copywriting teksten zijn overtuigend geschreven, inspireren de bezoeker en nodigen uit tot verdere interactie op de website.

WIL JE MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN COPYWRITING? NEEM CONTACT OP:

2020 | © Copyright - DigitAll Consultancy